کشاورزی صنعت پایهای است که هم تقاضا برای مواد غذایی و هم مواد خام مورد نیاز برای تولیدات صنعتی را برآورده مینماید بنابراین، برخلاف محصولات صنعتی، محصولات کشاورزی ویژگیهای حیاتی خاصی دارندویژگیهای محصولات کشاورزی 1 ویژگیهای تولید2 مشخصات محصول3 ویژگیهای مصرف
قیمت فایل فقط 50,000 تومان
بهبود در بهرهوری بازاریابی بخش اصلی تمام برنامههای هدایت شده به منظور بالابردن تولید محصولات کشاورزی است.
اهمیت بازاریابی کشاورزی در برنامههای توسعه اقتصادی هند از سال 1951 مورد توجه واقع شده است، مانند تولیدات کشاورزی و توزیع مناسب آن، که نقش منحصر به فردی در توسعه اقتصادی این کشور ایفا میکند.
تولید در مقیاس کوچک: در هند معمولا کشاورزی در مقیاس کوچک انجام میشود و اغلب تولید فقط برای پوشش نیازهای خانواده است.
تولید پراکنده و تخصصی: تولید محصولات کشاورزی در هند به مقدار بسیار زیادی به طبیعت بستگی دارد. خصوصیات آب و خاک و هوا پتانسیل در تولید محصولات کشاورزی را به ارمغان میآورد.
تولید فصلی: به طور کلی، محصولات کشاورزی فصلی میباشند یعنی نمیتوان آن را در تمام طول سال تولید کرد. از این رو، باید محصولات در طول سال ذخیره شوند تا در دسترس مصرفکنندگان قرار گیرند.
ماهیت فاسدشدنی محصولات: درجه نابود شدنی از یک محصول تا محصول دیگر و برای یک محصول در شرایط و محیطهای مختلف متفاوت است.
تنوع در کیفیت و کمیت: تولید کننده نه کیفیت و نه کمیت را نمیتواند از قبل پیشبینی کند.
فرآوردههای حجیم: بخش زیادی از محصولات کشاورزی حجیم هستند به گونهای که حجم و وزن آنها در مقایسه با ارزششان نسبتا بزرگ است.
قیمت فایل فقط 50,000 تومان
برچسب ها : پاورپوینت فصل بیست ویکم بازاریابی مدرن اصول و کاربردها , بازاریابی مدرن اصول و کاربردها , MODERN MARKETING4 , بازاریابی مدرن , اصول و کاربردها , MODERN MARKETING , PRINCIPELS AND PRACTICE , DChandra Bose , ویژگیهای محصولات کشاورزی , ویژگیهای تولید , مشخصات محصول , ویژگیهای مصرف , کشاورزی , ویژگی های حیاتی , تولید در مقیاس کوچک , تولید پراکنده و تخصصی , تولید