بخش بندی بازاربخش بندی بازار به معنای در نظر گرفتن تمامی بازارهای ناهمگون یک محصول و سپس تقسیم ان به بخش ها یا خرده بازار های است که هر کدام تمایل دارند در تمامی جنبه ها مهم همگون و یک دست باشد
قیمت فایل فقط 70,000 تومان
بازارها خریداران بسیاری را شامل می شوند که از نظر ماهیت ،عادت ها ،سلیقه ها ،علاقه ها ، درآمد ، شیوه خرید و سایر گرایش ها با یکدیگر متفاوتند. لذا تمام مشتریان با یک محصول راضی نمی شوند در چنین شرایطی ، مدیر بازاریابی باید کل بازار را به خرده بازارهای بر مبنای ویژگی های متمایز مشتریان تقسیم نماید. هر یک از این خرده بازار ها یک بخش بازار نامیده می شود از این رو، تقسیم بازار فرآیند شناسایی و ارزیابی لایه ها و قشرهای مختلف یک بازار است.
تقسیم بندی بازار مزایای زیر را برای خریداران یا تولید کننده دارد :
تقسیم بندی بازار فرصتی را برای درک ماهیت بازار فراهم می کند. این فهم به نوبه خود فروشنده را یاری می کند تا بیشترین تعداد مشتری را از طریق تبلیغات رسانه ای مختلف جذب نماید.
با تقسیم بندی بازار،تولید کننده می تواند برآوردی منطقی از حجم فروش و امکانات افزایش فروش اش داشته باشد. او همچنین می تواند با تنظیم دوباره راهبرد ، فروش را در بخش هایی که واکنش مشتریان ضعیف است بالا ببرد.
تقسیم بندی بازار مبنایی است برای تخصیص بودجه بازاریابی برای یک مکان یا ناحیه خاص . این کارکرد از آن جا ناشی میشود که در جایی که فروش محدود است ، دلیلی برای تخصیص بودجه زیاد بازاریابی وجود ندارد .
تقسیم بندی بازار به تولید کننده کمک می کند تا با در نظر داشتن راهبرد شرکت های رقیب ،راهبرد مختلفی اتخاذ نماید . از این رو ، تولید کننده می تواند مواجهه کاراتری با رقیبان داشته باشد.
قیمت فایل فقط 70,000 تومان
برچسب ها : بخش بندی بازار , Market segmentation , پاورپوینت فصل هفدهم بازاریابی مدرن اصول و کاربردها , بازاریابی مدرن اصول و کاربردها , MODERN MARKETING4 , بازاریابی مدرن , اصول و کاربردها , MODERN MARKETING , PRINCIPELS AND PRACTICE , DChandra Bose , بازار , بازاریابی , اهمیت بخش بندی بازار , ماهیت بازار , فرصت های بازاریابی , بودجه بازاریابی , تعدیل و تنظیم , رقیب , تولید ک