چین در میان یک دوره بی سابقه و انتقادی از فرصت های استراتژیک برای تثبیت زمین قراردارد در این فرایند، این کشور با شرایط جدید، فرصت ها و چالش های جدی مواجه است ، که همه آنها جهت طراحی سطح بالای چارچوب برنامه ریزی استراتژیک برای تثبیت زمین به فوریت نیاز دارد بر اساس تجزیه و تحلیل SWOT، ما یک چارچوب برنامه ریزی استراتژیک برای تثبیت زمین در سطح ملی پ
قیمت فایل فقط 450,000 تومان
China is in the midst of an unprecedented and critical period of strategic opportunities for land consolidation. In this process, the country has been confronted with new situations, opportunities, and serious challenges, all of which urgently require top-level design of strategic planning framework for land consolidation. Based on an SWOT analysis, we propose a strategic planning framework for land consolidation at the national level, with a focus on clarification of internal Strength eWeakness strategies and external Opportunity eThreat strategies involved in the land consolidation process. Whereas it can be concluded that land consolidation in China has not yet entered the stage of landscape-ecological pattern, it is on the brink of that stage. Thus, the proposed strategic plan should provide strong protection for continuous promotion of land consolidation through the application of a top-down and comprehensive design considering agriculture production, livelihood and ecology as comprehensive targets. Meanwhile, it should also unswervingly adhere to the “red line,” optimize the layout of urban and rural land use and propel a new landscape-ecological pattern of land consolidation. In this way, strategy-oriented support can be provided to improve land consolidation implementation and ensure that it is stable, coordinated and effective
چین در میان یک دوره بی سابقه و انتقادی از فرصت های استراتژیک برای تثبیت زمین قراردارد. در این فرایند، این کشور با شرایط جدید، فرصت ها و چالش های جدی مواجه است ، که همه آنها جهت طراحی سطح بالای چارچوب برنامه ریزی استراتژیک برای تثبیت زمین به فوریت نیاز دارد . بر اساس تجزیه و تحلیل SWOT، ما یک چارچوب برنامه ریزی استراتژیک برای تثبیت زمین در سطح ملی پیشنهاد می کنیم، که با تمرکز بر روشن شدن ضعف و قدرت داخلی استراتژی و استراتژی تهدید- Opportunitye خارجی درگیر در فرایند تثبیت زمین است. در حالی که می توان نتیجه گرفت که تثبیت زمین در چین هنوز وارد مرحله الگوی چشم انداز زیست محیطی نشده است، در آستانه این مرحله است.
بنابراین، براساس برنامه ریزی استراتژیک پیشنهاد شده باید حمایت قوی برای ارتقای مستمر طرح تثبیت زمین با استفاده از بالا به پایین و طراحی جامع با توجه تولید کشاورزی باشد ، امرار معاش و محیط زیست به عنوان اهداف ارائه می شود. به هرحال، باید پایبند به "خط قرمز" باشد و بهینه سازی طرح با استفاده از زمین شهری و روستایی و سوق یک الگوی جدید چشم انداز زیست محیطی از تثبیت زمین صورت می گیرد. در این روش، پشتیبانی محور استراتژی می تواند به منظور بهبود زمین اجرای تثبیت ارائه شود و اطمینان حاصل شود که آن پایدار است، هماهنگ و موثر است.
تعادل بین توسعه منطقه شهری و روستایی تاثیر زیادی بر ساکنان زندگی اجتماعی و اقتصادی دارد. مطالعات انجام شده اهمیت زیادی برای هر دو زمینه نظری و عملی برای سیاستگذاران عمومی، پزشکان و دانشگاهیان دارند. در چین، شهرنشینی طول اهمیت ویژه ای دارد به این دلیل که بخشی جدایی ناپذیر از سیاست برای مدیریت اقتصادی گذار است. در نتیجه توسعه روستایی در دهه های اخیر توجه کمتری نسبت به توسعه شهری شده است (وانگ، ژانگ، و چئونگ، 2014). در سال های اخیر اهمیت عوامل روستایی در به حمایت شهرنشینی ، مانند امنیت غذایی، تحرک نیروی کار، و حفاظت از محیط زیست، تا در نهایت افزایش توجه را از سیاستگذاران چینی کشیده شده است. متاسفانه بی توجهی طولانی مدت به توسعه روستایی در حال حاضر باعث برخی از مشکلات جدی شده است. به طور خاص، با وجود این واقعیت که شهرنشینی سریع چین تا حد زیادی به رشد اقتصادی آن کمک کرده است، اما خسارات عظیمی بر زمین های کشاورزی زده است(ژائو، 2011). از سال 2002 تا 2010، در مجموع 3.49 میلیون هکتار زمین جهت ساخت و ساز جدید صرف شده است، به این معنی که 200 هزار هکتار از زمین های کشت سالانه در این دوره از دست رفته است (یان، 2010). در همین حال، با سیستم مسئولیت خانگی (HRS) تا حد زیادی بهره وری کشاورزی نسبت به سال های اولیه بهبود یافته است، اما باعث افزایش تکه تکه شدن زمین به علت در دسترس بودن محدود از زمین های زراعی است.
این منجر به بهره وری پایین، هزینه های زیاد سفر و مشکلات در مدیریت کشاورزی می شود (نگوین، چنگ، و فیندلی، 1996). علاوه بر این، برخی از مشکلات اجتماعی نیز در مناطق روستایی نادیده گرفته شده است، مانند روستاهای پراکنده (شیا، یان، و لیو، 2014) و روستا های خالی از سکنه (لی، لیو، بلند، و کوی، 2014). روستاها را ترک می کنند بدون اینکه مشکلات رفع شود، این مسائل منجر به مشکلات دیگری مانند بهره وری پایین استفاده از زمین مسکونی روستایی می شود، گسترش جانبی خانه های روستایی باعث از دست دادن زمین های کشاورزی می شود، و بدتر شدن محیط زیست مسکونی روستایی می گردد (لیو و لیو، 2010؛ وانگ، لیو، و چن، 2010). برای حل این مسائل در حالی که حفظ رشد اقتصادی رضایت بخش باشد، دولت چین پژوهش استراتژی برای حفظ تعادل بین توسعه شهری و روستایی انجام داده است.
یک استراتژی مهم " ساخت و ساز جدید روستایی " طرح (NRC) را در سال 2005 توسط دولت مرکزی با تمرکز روشن بر بهبود شرایط زندگی روستایی به جلو می برد. در طول فرایند تثبیت زمین های مسکونی روستایی است. تثبیت زمین یک گام مهم برای تحقق بخشیدن به این طرح است.
در این مقاله، تثبیت زمین به عنوان یک فرایند که توسط آن قطعه های زمین به صورت مجتمع تقسیم شدند. شکل اراضی متمرکز و مستمر در مناطق که در آن سرزمین به طور موثر استفاده نمی شود، سوء استفاده، استفاده نشده و یا آسیب دیده یا بلایای طبیعی (یان، شیا تعریف ، و لی، 2012). تثبیت زمین با هدف حفاظت از زمین های کشاورزی، بهبود "ساخت و ساز جدید روستایی" و توسعه ادغام روستایی شهری است. تثبیت زمین ایده از تثلیث از کنترل مقداراست، مدیریت کیفیت و همچنین مدیریت زیست محیطی و حفاظت از زمین به منظور بهبود بهره وری استفاده می شود.
قیمت فایل فقط 450,000 تومان
برچسب ها : مقاله ترجمه شده زیستگاه بین المللی تثبیت زمین , زیستگاه بین المللی , Habitat International , چارچوب برنامه ریزی استراتژیک برای تثبیت زمین , ترجمه مقاله , مدیریت بازرگانی , مدیریت استراتژیک , ماتریس سوات , swot , استراتژی تهدید