اهداف آموزشی فصل 1 ویژگی های اصلی داریی ها و بدهی ها 2 تفاوت بین دارایی ها ی حاصل از منابع اقتصادی و بدهی های ناشی از تعهدات اقتصادی 3 آشنایی با بدهی های ناشی از حقوق صاحبان سهام 4 هدف های طبقه بندی صورت وضع مالی 5 تعریف و شیوه ثبت بدهی های احتمالی تفاوت های روش مستقیم و غیر مستقیم 1 در روش مستقیم ترازنامه پاسخگوی سرمایه گذاری مالكا
قیمت فایل فقط 63,000 تومان
پاورپوینت صورت وضع مالی
تفاوت تعاریف
در بیانیه شماره 6 از گزارش كردن هزینه های انتقالی (هزینه های منقضی نشده ) منع شده بود اما در بیانیه شماره 4 بر مبلغی كه باید در تراز آزمایشی به دوره بعد منتقل كرد تاكید شده و هدف اصلی محاسبه سود دوره است .
مثل خود بیمه گری : كه بدهی واقعی نیست بلكه تعهد واقعی است و از بابت زیان به خود پرداخت می شوند ونه به شخص ثالث
بدهی های احتمالی
زیان احتمالی← احتمال از دست دادن منافع اقتصادی آینده(ناشی از تعهدات كنونی یك واحد تجاری ) كه منجر بر انتقال دارایی(یا ارائه خدمات ) به واحد تجاری دیگر در آینده شود.
شرایطی كه باید وجود داشته باشند تا زیان احتمالی را به عنوان بدهی شناسایی كرد.
1- آن در چارچوب تعریف بدهی قرار گیرد .
2- احتمال رخ دادن یك رویداد آینده نسبتا زیان باشد.
3- بتوان زیان احتمالی را به صورتی معقول برآورد كرد.
* اگر احتمال رخ داد یك رویداد آینده فقط ، به صورتی معقول محتمل باشد باید در یادداشت پیوست صورتهای مالی ارائه گردد و اگر احتمال رخ داد یك رویداد بعید باشد نیازی به افشای هیچ نوع اطلاعاتی از بابت این رویداد نخواهد بود و اگر احتمال رخ داد یك رویداد در آینده محتمل و قابل برآورد باشد بدهی احتمالی شناسایی می شود.
ترتیب نوشتن اقلام در تراز نامه ، بر حسب قدرت نقدینگی : آنها باعث شد كه اقلام تراز نامه به دو گروه جاری و غیر جاری طبقه بندی شوند و سرمایه در گردش (تفاوت بین دارایی جاری و بدهی های جاری ) محاسبه شود و اطلاعاتی درباره توان بازپرداخت بدهی های شرکت ارائه دهد.
2- در سیستم حسابداری وجوه دولتی طبقه بندی اقلام بر حسب شرحی از عملیات می باشد.
در صورت حساب ها یا حساب ها ( یا در هر دو ) دارایی های جاری و بدهی های جاری را به صورت وجوه مستقل گزارش می كنند.
* چرخه عملیاتی این امكان را به وجود آورد كه تعهدات كوتاه مدت را از تعهدات بلند مدت تفكیك كرد و دارایی های ثابت در طبقه دارایی های جاری قرار نمی گیرند ، زیرا دوره گردش آنها می تواند چندین دوره گردش محصول را پوشش دهد.
3- روشن نمودن فرآیند حسابداری ← شاید بتوان اقلامی را كه از طریق منظور كردن مقادیر بدهكار و بستانكار به سود را كه انتقال منجر به درآمدن نامند و اقلامی كه به صورت مستقیم یا غیر مستقیم منجر به جریان های نقدی می شوند كه اقلام بدهكار و بستانكار منجر به وجوه نقد می نامند . تفكیك كرد.
6- پیش بینی جریان های نقدی ← بدون طبقه بندی دارایی ها و مشخص كردن تعهدات می توان جریان های نقدی آینده را پیش بینی كرده ولی اگر طبقه بندی با اطلاعات مربوط به جریان نقدی بودجه بندی شده و تاریخی همراه باشد می تواند مهم و اثر گذار باشد – این نوع طبقه بندی می تواند در مورد زمان تبدیل دارایی ها به پول نقد یا موجود بودن آنها برای تبدیل و زمان پرداخت بدهی ها مفید باشد.
عملیات : روش مبتنی بر طبقه بندی عملیات به صورت جاری و غیر جاری با هدف شرحی از عملیات شركت .
ایرادها :
از میان بدهی های جاری ، سود پرداختنی ناشی از همان نوع عملیاتی نیست كه حساب های پرداختنی به وجود می آیند . و از دیدگاه عملیاتی بخش جاری بدهی های بلند مدت متفاوت نیست .
مزیت ها
-اقلام سرمایه در گردش با عملیات جاری ارتباط نزدیك دارد.
- دارایی ها و بدهی های بلند مدت با برنامه های بلند مدت سازمان در ارتباط هستند.
- در صورت سود و زیان هزینه های مربوط به استفاده از دارایی های جاری اغلب از استهلاك دارایی های مشهود و نامشهود جدا گزارش می شوند.
- در صورت جریان نقدی هم وجوه نقد حاصل از عملیات جدا از وجوه نقدحاصل از سایر منابع طبقه بندی می شود.
* نكته : سرمایه در گردش از دیدگاه نظری ایستا است و توان شركت در پرداخت بدهی پویا است .
* طبقه بندی دارایی ها و بدهی ها به صورت جاری و غیر جاری به عنوان روشی برای نشان دادن توان پرداخت بدهی های شركت در سر رسید ، اهمیت خود را از دست داده به دلایل زیر :
1- سایر صورتهای مالی به ویژه سود و زیان و صورت جریان های نقدی می تواند اطلاعات بهتری ارائه كند.
2- گزارشات مالی كه برای گروه های ذینفع خارجی ارائه می شود بیشتر مورد استفاده سرمایه گذاران و سایر گروه ها قرار می گیرد .
قیمت فایل فقط 63,000 تومان
برچسب ها : صورت وضع مالی , PowerPoint Fiscal Faces , اهداف آموزشی فصل , فایده احتمالی آینده , بدهی های احتمالی , هدف های طبقه بندی , پیش بینی جریان های نقدی