پاورپوینت خطر حسابرسی
X
تبلیغات
امروز: سه شنبه 4 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

پاورپوینت خطر حسابرسی

پاورپوینت خطر حسابرسی دسته: حسابداری
بازدید: 90 بار
فرمت فایل: pptx
حجم فایل: 3426 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 26

هدف از حسابرسی، کنترل کردن دفاتر حساب یک شرکت به منظور بررسی ثبت صورت های مالی براساس استانداردهای حسابداری است حال تصور کنید به دلیل خطای انسانی یا خطا و تقلب و هر دلیل دیگری حسابرس قادر به شناسایی تخلفات موجود در صورت های مالی نباشد و گزارشی که در واقع صلاحیت لازم را ندارد، به شرکت هدف ارائه دهد برای بیان چنین شرایطی از مفهوم خطر حسابرسی کمک گرف

قیمت فایل فقط 91,000 تومان

خرید

پاورپوینت خطر حسابرسی

خطر حسابرسی به این خطر اشاره دارد که حسابرس ممکن است بدلیل عدم کشف تحریفات با اهمیت در صورت های مالی یا به دلیل خطا یا تقلب، گزارش فاقد صلاحیت را انتشار دهد. خطر حسابرسی هم در مرحله ی برنامه ریزی و هم در اجرای عملیات مالی، مورد توجه حسابرسان می باشد.

خطر حسابرسی تابعی از خطر تحریف با اهمیت صورتهای مالی و خطر عدم کشف است. خطر تحریف با اهمیت یعنی خطر وجود تحریف با اهمیت در صورتهای مالی و خطر عدم کشف به معنای آن است که حسابرس قادر به کشف این تحریفات نباشد.

حسابرس باید روشهای حسابرسی را برای تشخیص و برآورد خطرهای تحریف با اهمیت اجرا کند و با طراحی و اجرای روشهای حسابرسی مناسب در برخورد با خطرهای مزبور، خطر عدم کشف را محدود و خطر حسابرسی را تا سطح قابل قبول کاهش دهد. این فرآیند، مدیریت خطر حسابرسی نامیده می شود.

مفهوم حسابداری مبتنی بر ریسک:

حسابرسی داخلی مبتنی بر ریسک، روشی را فراهم می‌کند که اطمینان می‌دهد ریسک‌های سازمان مدیریت شده‌اند. برآورده کردن نیازهای هیات‌مدیره مسوولیت بخش حسابرسی داخلی است.

در حقیقت حسابرسی داخلی مبتنی بر ریسک، آنچه سازمان و اهداف آن را تهدید می‌کند، بررسی می‌کند. این ریسک‌ها شامل ریسک مالی، عملیاتی و استراتژیک، چه در درون سازمان و چه در برون سازمان خواهد بود.

حسابرسی داخلی مبتنی بر ریسک، روشی است که در بخش حسابرسی داخلی مورد استفاده قرار میگیرد و برای ارائه اطمینان‌بخشی از اینکه ریسک‌ها مدیریت شده‌اند استفاده می شود.

حسابداری مبتنی بر ریسک به چه معنا است؟

حسابرسی داخلی مبتنی بر ریسک به دنبال مدیریت ریسک‌های درون سازمان است و به دلیل تامین خواسته و نیاز هیئت مدیره به بخش حسابرسی داخلی واگذار می شود. در این نوع از حسابرسی تمامی عوامل درون سازمانی و برون سازمانی که می تواند تهدیدی برای سازمان و اهداف آن باشد را شناسایی می کند.

می توان این گونه بیان کرد که هدف حسابرس، افزایش اعتماد استفاده کنندگان صورت های مالی است. حسابرس نظر خود را در رابطه با صورت های مالی تهیه شده طبق چارچوب گزارشگری مالی ارائه می دهد که در این گزارش قید می شود صورت های مالی در تمام جنبه های با‌اهمیت، صریح و روشن ارائه شده اند و یا دارای دیدگاه درست و واضحی در چارچوب ها هستند.

انواع خطر های حسابرسی:

1- خطر رد نادرست (خطر آلفا): در مواردی رخ می دهد که صورت های مالی از تمام جنبه های با اهمیت مطابق با استاندارد های حسابداری باشد؛ اما حسابرس گزارش غیر مقبول صادر نماید، این خطر کارایی حسابرسی را تحت تاثیر قرار می دهد.

2- خطر پذیرش نادرست (خطر بتا): در مواردی رخ می دهد که صورت های مالی از جنبه های با اهمیت مطابق با استاندارد های حسابداری نباشد؛ اما حسابرس گزارش مقبول صادر نماید، این خطر اثر بخشی حسابرسی را تحت تاثیر قرار می دهد.

خطر بتا نسبت به خطر آلفا از اهمیت بیشتری برخوردار است.

3- خطر تحریف با اهمیت: حسابرس این خطر را در دو سطح ارزیابی می کند

1) در سطح کلیت صورت های مالی

2) در سطح ادعاها (گروه معاملات، مانده حساب ها و افشاء)

   3-1 خطر ذاتی

   3-2 خطر کنترل

این دو خطر مربوط به واحد مورد رسیدگی است و صرف نظر از حسابرسی شدن یا نشدن صورت های مالی وجود دارد.

4- خطر عدم کشف: خطری که به حسابرس و اثر بخشی حسابرسی ارتباط دارد، خطر عدم کشف نامیده می شود و در فرمول خطر حسابرسی هدف حسابرس یافتن همین خطر می باشد.

   4-1 خطر بررسی تحلیلی

   4-2 خطر عدم کشف ناشی از آزمون جزییات مانده حسابها و گروه معاملات.

قیمت فایل فقط 91,000 تومان

خرید

برچسب ها : حسابداری مبتنی بر ریسک , خطر های حسابرسی , خطر حسابرسی , خطر پذیرش نادرست(خطر بتا) , خطر تحریف بااهمیت , خطر عدم کشف , ارزیابی خطر , واکنش به خطر , گزارشگیری

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر
لوگو نماد اعتماد الکترونیک
لوگو نماد اعتماد الکترونیک
logo-samandehi
'گارانتی خرید
logo-guarantee